Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.

Alien world - Environment

Discussion in 'Made With Unity' started by Nova-Shade, Nov 19, 2016.

  1. Nova-Shade

    Nova-Shade

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Posts:
    136
    Hi !

    Since I finished my environment, I wanted to post here in the "made with unity" and share with all of you.



    The planets and the sun are from my assets already available on the store.





    Also, I need your advice, with or without HUD ? :




    Thanks you for viewving !
     
    RavenOfCode, Lex4art and ADNCG like this.
  2. sarum

    sarum

    Joined:
    Mar 2, 2014
    Posts:
    212
    both are good as long as the hud is optional.
    any web demo for this ?
    looks good :)
     
  3. imaginaryhuman

    imaginaryhuman

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    5,765
    For me, waaaay too much going on. Cramming a sun, a planet, rings, another moon, asteroids, a landscape, crystals and rocks, plus almost a full-screen hud, and rainbow light effect thingy all into one screen.... it's way over crammed. Less is more.
     
    Nova-Shade likes this.
  4. thenamesace

    thenamesace

    Joined:
    Jan 25, 2014
    Posts:
    157
    just stumbled on this! I must say it looks nice one question I have is how big is the demo terrain?
     
  5. Vampyr_Engel

    Vampyr_Engel

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Posts:
    449
    Pretty cool I gather the terrain is the planet? As I wish for having most of my games on actual cyberplanets rather than Dynamic Flat Terrain
     
  6. Fortitude3D

    Fortitude3D

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Posts:
    155
    Breathtaking :)
     
  7. Legend458

    Legend458

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Posts:
    190
    Doesn't even work. The screen stays all black. It even looks like the reviewer before me had the same issue. After a bit of looking into the project, I only managed to get some things working. It seems like the canvas is causing issues. I would like if the developer could respond.
     
    Last edited: Oct 3, 2018
  8. nsmith1024

    nsmith1024

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Posts:
    850
unityunity