Search Unity

Add Sprite Atlases to Cache Server?

Discussion in 'Cache Server' started by QFSW, Jul 25, 2018.

  1. QFSW

    QFSW

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Posts:
    2,352
    I may be incorrect, but I believe sprite atlases aren't cached. Why is this? Rebuilding them every time is time consuming so this would help
     
    Peter77 likes this.
  2. QFSW

    QFSW

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Posts:
    2,352
    Shader variants too, I just noticed today
     
  3. Peter77

    Peter77

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Posts:
    3,899
  4. QFSW

    QFSW

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Posts:
    2,352
    That's unfortunate, any idea about shader variants?
     
  5. Ryanc_unity

    Ryanc_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 22, 2015
    Posts:
    218
    Same answer for shader variants sadly. Not tracked by the AssetDatabase, thus not cache-able (currently).