Search Unity

Bug Add applovin to waterfall line item (no package name available)

Discussion in 'Unity Mediation' started by jjdomain, Jun 6, 2022.

  1. jjdomain

    jjdomain

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Posts:
    93
    Hi, I'm trying to add applovin as a line item in the waterfall, in unity dashboard. However, I'm unable to get the required application package name from applovin dashboard. The applovin dashboard displays the message that "Your apps will appear here once you initialize your app with the SDK key". I cannot initialize without adding applovin as a line item in unity dashboard....how to solve...thx in advance...
     
  2. DeclanMcPartlin

    DeclanMcPartlin

    Unity Technologies

    Joined:
    Nov 19, 2020
    Posts:
    146
    Hey there @jjdomain,

    Regarding the retrieval of the Applovin package name, have you checked this portion of the documentation? You should also be able to initialize AppLovin by installing it from inside the Unity Editor and then running your application, what is important to remember regarding the AppLovin package name, is that the package name is set before releasing your application, since this value will affect reporting.

    Let us know if that works for you, thank you for sharing this with us!
     
  3. jjdomain

    jjdomain

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Posts:
    93
    Thank you. I was able to get the package name by creating an ad unit in applovin dashboard.
     
    DeclanMcPartlin likes this.
  4. BBO_Lagoon

    BBO_Lagoon

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Posts:
    200
    Hi, I have the same message when I try to get the package name.
    • I already added lots of ad units in the AppLovin dashboard.
    • The AppLovin Ad Source is well configured in the Unity dashboard.
    • The mediation package is installed on my project.
    • The AppLovin adapter is installed and configured in the Unity Mediation settings in the project.
    • I built and installed the app on some Android and iOS devices.
    • The mediation seems to work on the devices as I can view ads.
    Any idea how can I get it to work ?
     
  5. BBO_Lagoon

    BBO_Lagoon

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Posts:
    200
    OK, got it, it just asks for the game package name.
     
    DeclanMcPartlin likes this.